WAAROM AMSTERDAMSE HELDEN?

- We kennen Amsterdam

- Groot netwerk van relaties

- Persoonlijke begeleiding

Stappen

De eerste stap die u maakt is zich realiseren dat reïntegreren eigenlijk een hele leuke tijd in uw leven is. U gaat opnieuw uw leven invullen op de manier die u wilt. Mogelijk zult u tijdens het traject nieuwe mensen leren kennen, leuke ervaringen opdoen die u sterker maken of zult u nieuwe mogelijkheden zien. Met een beetje geluk verdwijnen uw problemen en gaat u opnieuw een vruchtbaar pad op.

We brengen eerst uw persoonlijke situatie, behoeftes en ambities in kaart. Wat beweegt u, waar haalt u voldoening uit, waar bent u naar op zoek? Vervolgens gaan we samen op zoek naar uw specifieke mogelijkheden.


Opleiding met baangarantie

Mogelijk wil u een opleiding doen en daarna direct aan de slag. Ook dit is een optie. Amsterdamse helden heeft hiertoe met een aantal bedrijven specifieke afspraken gemaakt. Afhankelijk van je wensen, ambitie en de mogelijkheden van de betreffende bedrijven en de medewerking van het UWV kan deze mogelijkheid je helpen je leven direct opnieuw in te vullen.

Als u bij een werkgever aan het werk gaat houdt het voor Amsterdamse Helden nog niet op. We helpen u op weg bij uw nieuwe werkgever. Ook met vragen en problemen kunnen we u nog helpen, zodat u een goede start maakt en uw werk kunt behouden.


Individueel traject

U kunt bij het realiseren van uw doelen ook gebruik maken van een individueel pad. u krijgt dan persoonlijke begeleiding door middel van coaching . Een loopbaanonderzoek, een test die u inzicht geeft in uw voorkeur in banen en andere tests behoort hierbij tot de standaard mogelijkheden. De begeleiding kan een periode van 2 jaar omvatten.

Integraal traject

Ook bestaat de mogelijkheid uw doelen te bereiken in groepsverband. Samen met andere volgt u een training die bestaat uit 20 dagdelen over een periode van 10 maanden. Hierin zullen alle aspecten die behoren bij het vinden van uw geschikte baan en het opnieuw invullen van je leven aan de orde komen. Ook hier zijn een loopbaanonderzoek, een test die u inzicht geeft in uw voorkeur in banen en andere tests een standaard onderdeel. Daarnaast wordt regelmatig op het hoofdkwartier van Amsterdamse Helden gewerkt aan het daadwerkelijk invullen van de verschillende door u gewenste doelen. Om u structuur te geven wordt gedurende 2 jaar tweewekelijks de mogelijkheid gegeven op locatie, onder begeleiding te werken aan uw sollicitaties.

Individueel of integraal traject eigen bedrijf starten.

Voor ondernemers die een eigen bedrijf willen starten bestaat een apart traject. Afhankelijk van de wensen van de ondernemer kan er gekozen worden voor een individueel of integraal trainingstraject. De training wordt gegeven door een ervaren ondernemer. De begeleiding kan een periode van 2 jaar omvatten.

Direct contact

telefoon: 020 60 60 796
Mobiel: 06 160 88 517
e-mail: info@amsterdamsehelden.nl

AMSTERDAMSE HELDEN,

Nieuwpoortkade 2a,
1055 RX Amsterdam,