WAAROM AMSTERDAMSE HELDEN?

- We kennen Amsterdam

- Groot netwerk van relaties

- Persoonlijke begeleiding

Home

Omdat ik mee doe. Mee doen is leuk. Het geeft je energie en maakt het leven prettiger. Wij mensen zijn kudde dieren en drogen op als we te lang alleen zijn. Mee doen doe je met sport, feesten, relaties en natuurlijk met werk.


AMSTERDAMSE HELDEN bestaat uit mensen zoals jij en ik die mee willen doen en daartoe stappen ondernemen. Wij doen dat bijvoorbeeld door een reïntegratiebureau te runnen. Dat is onze manier om mensen te ontmoeten en te helpen. Reïntegratie vertalen we dan ook als opnieuw mee doen, maar dan wel op jou manier.


Naast reïntegratietrajecten aan Amsterdammers bieden we alle Amsterdamse bedrijven de mogelijkheid om hun uitnodigingen of vacatures gratis bij ons te publiceren. Bedrijven bestaan namelijk uit mensen, en die mensen willen graag een geschikte collega. Wij geven ze de mogelijkheid deze te vinden.


Tot slot bieden we alle AMSTERDAMMERS die we op straat tegenkomen de mogelijkheid om vereeuwigt te worden als AMSTERDAMSE HELD. Onze fotografen fotograferen passanten op passende wijze en u kunt deze foto gratis downloaden. In 2010 zullen al deze foto’s gebruikt worden voor een Nationaal kunstwerk.


Welkom op onze Site!

Direct contact

telefoon: 020 60 60 796
Mobiel: 06 160 88 517
e-mail: info@amsterdamsehelden.nl

AMSTERDAMSE HELDEN,

Nieuwpoortkade 2a,
1055 RX Amsterdam,